Billund Trav

Mobile navigation

Charming Kiss fra start til mål

Charming Kiss Oploeb
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
28. august 2017 8:00

Derbyweekenden bød på en enkelt Billund sejr, og den kom allerede fredag. I amatørløbet kunne Mads Hjortsballe fra start sende Charming Kiss til front, en position parret behold helt til mål. Ind i opløbssvinget top Mads og Charming Kiss et par længder på forfølgerne, og forspringet kom aldrig i fare, så det blev til en sikker sejr i tiden 18,1 for familien Hjortsballes fine vallak. Fra fredagen skal også med, at Alfons Åberg og Søren Johansson hentede en fjerdeplads i tiden 15,8a.
Lørdag var der mange forventninger til Bimse Cloc i Hoppederby consolationsløbet. Men en galop inden feltet blev sendt afsted ødelagde disse forhåbninger. Bimse Cloc gik dog siden flot til en fjerdeplads, og på sjettepladsen kom Believe La Marc. I et meget velbesat hoppeløb kunne Søren Johansson trænede Ahsoka T Dream slutte på en fin sjetteplads i toptiden 12,8a. Søren kunne også notere en tredjeplads til VM Viking Cup i tiden 13,2a.
Søndag var der kun en enkelt Billund-hest til start og det var Baxo Epice. Det blev til en alt ødelæggende galop, og så var det slut. Med skal dog at opdrætter Bjarne Ladefoged fik en fin sejr da Flemming Jensen sejrede med Apollo Sisa i ganske overlegen stil. Der venter flere sejre forude, hvis bentøjet holder.

Charming Kiss Praemie

Bet25 Spildansk Mols Linien Logo Scandlines Logo Tgfotografer