Billund Trav

Mobile navigation

Derby-prøver på søndag

Bimse Cloc 1 20160706 1876827798
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
11. august 2017 11:31

Når der på søndag afvikles Derby-prøver på Charlottenlund Travbane skal 4 heste heste forsvare Billunds farver. Det er Kaj Jørgensens Bimse Cloc, som skal ud med hendes faste makker Henrik Lønborg. Den kommer bl.a. til at kæmpe om sejren sammen med Bikini og Beauty C N.

Believe La Marc DSC 3593O

Lars Marcussen starter Believe La Marc med Birger Jørgensen i vognen. Men vi tror, de får ”kamp til stregen” af Barolo, som senest vandt Jysk 4-års Grand Prix.

Baxo Epice 3 17

Gitte Madsen starter Bjarne Ladefogeds Bianca Sisa med Billund-træner Rene Kjær i sulkyen. Hun står med en præmiesum på 6.500 kr. og skal ud mod heste, der har tjent langt over 100.000 kr. Det kan blive en stor opgave for den fine hoppe. Baxo Epice - med Henrik Lønborg – er en god hest, og kan ligeså godt være anden som sjette.

I rammeløbene skal Rene Kjær køre Leif Poulsens Allie Be. De skal dog ud mod Billund-opdrættet Apollo Sisa, som er en svær konkurrent at slå.

Vi ønsker dem alle lykke og held i søndagens løb, og glæder os til at se de fine 4-årige heste, der kvalificerer sig til derbyet,  sidste weekend i august på Lunden.

Bet25 Spildansk Mols Linien Logo Scandlines Logo Tgfotografer