Billund Trav

Mobile navigation

Fynsk Fredag

VM Viking Cup 1
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
09. august 2017 12:47

Fredagstrav i Odense
Fyens Væddeløbsbane byder atter på fredagstrav – denne gang med Richard Møller Nielsens Mindeløb som hovedbegivenhed.

Rene Kjær skal ud i hele syv ud af otte løb for professionelle denne fredag. Heriblandt er mange fine køreture. Størst chance har han med nr. 5 Victor Rush i 6. løb – et løb med hele 30.000 kr. i præmiesum. Parret vandt senest på Lunden, og bør kunne tage en sejr sammen igen. Victor Rush er bedst, hvis han kan få et godt rygløb.

En af de største konkurrenter til Victor Rush er Billund-hesten V M Viking Cup med Søren Johansson, som også sejrede ved seneste start. Søren har også stor vinderchance med Atomic Julian, som han starter i 7. løb. De sejrede også sidst, de var ude i løb sammen. Søren skal også forsøge at tage en præmie hjem til Ovidio Saf’s fynske ejere.

Gitte Madsen har taget turen til Odense med Count On Me K G, som skal ud i et rent 3-års løb. Han får hård konkurrence af Steen Juul’s Cocky. Gitte har sat Birger Jørgensen i sulkyen bag Trophy Spring, som skal ud i 6. løb. Jeppe Juel får æren af at køre B Funtinna med startspor 3.

Der kommer tre amatørkuske til Odense denne fredag. Det er Jens C. Jacobsen, som kommer med Triestina Simoni og Sherry Brodda og Bøje Laursen starter P J Kintaro. Carsten Madsen skal, som så ofte før, køre fynsktrænede La Morell

Vi ønsker dem alle helt og lykke i løbene.

Fra allerede afviklede løb kan vi informere om følgende:

Amalie Bork startede i Ålborg i går og var tredje i 14,0 over autostart. Her tog hun og Morten Friis føringen fra start, og bevarede denne position til opløbet, hvor Hanna Banker overtog føringen og vandt løbet.

Det skal lige nævnes, at galophesten Valde – ejet af Marianne Pedersen fra Gadbjerg – var 5. i året Galopderby, og fik en præmie på 40.000 kr. for præstationen.

I lørdags blev ”DM i Ponytrav” sammen med andre fin rammeløb – 18 stk. i alt. – afviklet på Nykøbing Falster Travbane. Det gav desværre ingen DM sejr, men i dagens øvrige løb vandt Cecilie German Jensen med Maxzimus, søster Camilla vandt med Bentley Z – begge i ny rekord. Glen Høgsberg Kristensen fik en flot sejr med Djoko i ”Danmarksserien”.
Derudover var der flere fine placeringer til de unge Billund-kuske.

(Foto er af VM Viking Cup med Steen Juul i sulkyen fra sejren på Lunden)

 

Bet25 Spildansk Mols Linien Logo Scandlines Logo Tgfotografer