Billund Trav

Mobile navigation

Hvordan ser Rene Kjærs derby weekend ud?

Rene Kjaer Med Champagne
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
25. august 2017 10:27

Sidste år vandt Rene Kjær derbyet med Axel, og i år er han atter med i løbet. Men inden da skal der køres mange løb.
Fredag byder ikke på de helt oplagte chancer, men debutanten Winnertakesitall i 1. løb kan måske være det bedste bud på en fredags sejr. I 3. løb kan Bailey Hastrup måske også blande sig i afgørelsen, men ellers ligner det mest placeringschancer.
Lørdag byder på 8 køreture. I 2 års løbet sidder Rene bag Jan Friis egen Dekanen K. Jan plejer at have sine heste klar på de store dage, så det tror vi godt kan være en farlig outsider. Victor Rush i 8. løb møder et par skrappe aldersfæller. Victory Kåsgård og VM Viking Cup er skrappe konkurrenter, men det ligner et 3 hestes opgør. I et forrygende hoppeløb har Rene fået chancen bag Flemming Jensen trænede Hanna Banker. Selv om hoppen kommer med en frisk sejr på 13,2a, skal der held til for at få en topplacering.
På selve derbydagen er der bud efter Rene i 5 løb. I hovedbegivenheden ”Dantoto Dansk Trav Derby” skal Rene forvalte Bivo Torkdahls chancer for kollega Steen Juul. Parret har trukket spor 12, og det bliver en jagt på de sidste penge. Inden da skal Rene ud i consolationsløbet med Gitte Madsen trænede Baxo Epice. Igen er det en præmie, der skal jages. Vi tror Renes bedste søndagschance er Willi Blue i 7. løb.

Bet25 Spildansk Mols Linien Logo Scandlines Logo Tgfotografer