Billund Trav

Mobile navigation

Belive La Marc og Bimse Cloc i Grand Prix prøver

Believe La Marc 1
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
15. juni 2017 9:29

Søndag afvikles prøverne til Jydsk 4-års Grand Prix og Hoppe Grand Prix. I hoppernes forsøg er Billund Trav repræsenteret ved to fine emner til videre avancement. Bimse Cloc er ude i 4. løb, hvor hun skal ses som modbuddet til Blowmywhistle. I 6. løb er det Belive La Marc, der skal forsøge at løse billet. Efter mange finde præstationer var hun ikke på toppen senest, men er hun OK, er der afgjort en finaleplads til hende.
I rammeløbene er Atletico nok den bedste chancer. Nu er han tilbage i mere human selskab, og da han fungerer bedst i Århus, kan det være en lille vinderchance.

9 Billund-heste i Skive
Når Skive Trav mandag afvikler løb, er der 9 Billund-heste til start. På papiret står ingen af dem med oplagte vinderchancer. Mest tiltro har vi til Live Intro Solace i 2. løb. På en god dag kan han løbe i top-3. I 6. løb mødes 11 3-årige heste. Cæsar C N leverede en godkendt præstation senest i Billund, og kan igen være med helt fremme selv mod disse gode heste. Gitte Madsen starter også en fin 3-åring i form af Count On Me K G i 8. løb. Han møder bl.a. C Bork og vinderen af 3-års løbet på Sprintermesterdagen Cointreau.

Bimse Cloc 1 20160706 1876827798

Bet25 Spildansk Mols Linien Logo Scandlines Logo Tgfotografer