Billund Trav

Mobile navigation

Candy La Marc gjorde det igen

CLM Efter Loebet
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
13. november 2017 7:00

Efter sin flotte sejr i Svensk Trav Oaks og sejr i semifinalen af Breeders Crown i Sverige var Lars Marcussens Candy La Marc blandt favoritterne søndag, da man på Eskilstuna-banen afviklede finalen for 3-årige hopper. Favoritter var Dibaba og Vamp Kronos med Run Chica Run og Candy La Marc som næst favoritter. Som i semifinalen sad Johan Untersteiner i sulkyen, og straks fra start blev Candy La Marc sendt til føring. Her sad hun stille og roligt frem til opløbssvinget, hvor først Vamp Kronos kom i angreb og siden Dibaba. Candy La Marc så måske slået ud ind på det lige opløb, men en enkelt påmindelse fra kusken Johan Untersteiner, og Candy La Marc trak let fra konkurrenterne til sikker sejr i tiden 14,7a. På de næste pladser fulgte Dibaba og Vamp Kronos. Førstepræmien beløb sig denne gang til flotte 800.000 S.kr. Med denne sejr har Candy La Marc vundet de to meste betydende 3-års hoppeløb i Sverige, og hun må kandidere stærkt til titlen ”Årets 3-års Hoppe”.
Stort tillykke til Charlotte og Lars med endnu et flot resultat, vi glæder os allerede til derbysæsonen!

Også rundt på de danske baner var der meget at glæde sig over set med Billund briller. Ført kunne Rene Kjær vinde med Gitte Madsen trænede Bianca Sisa i Odense. Tiden 18,6 med et galopindslag. Dagens sidste løb gik til amatør Jens C. Jacobsen og Triestina Simoni i tiden 17,2. Undervejs var der bl.a. andenpladser til Captain Cook og Alfons Åberg samt en tredjeplads til Angelfromheaven.
I Aalborg kunne parret Gitte Madsen og Rene Kjær igen hente en sejr, da Cavaca atter tog en fin sejr i tiden 19,4. Og senere på dagen sad Rene også bag Nightingale Jaycee, der var anden.

Bet25 Spildansk Mols Linien Logo Scandlines Logo Tgfotografer